Jaarlijkse kerstbomen verkoop

Kerstbomen voor een nieuw onderkomen!

Kerst begint gezellig, door samen een mooie kerstboom te kopen bij Scouting Olav Naarden!
Scouting Olav verkoopt ook dit jaar in het Gooi weer kerstbomen vanaf ‘t Dek in Naarden, maar online zijn er, net als vorig jaar, óók weer mogelijkheden om een boom te bestellen. Wij zijn gespecialiseerd in grotere bomen van goede kwaliteit. Kom langs om de bomen te bewonderen en/of reserveer online!!!

Doel verkoop:
De opbrengst van de kerstbomenverkoop gaat dit jaar naar de herbouw van ons nieuwe onderkomen: het Wiggershuis. Ons onderkomen van de Scouting Olav Naarden aan de IJsselmeerweg, is in de ochtend van 11 februari 2021, door onbekende oorzaak volledig afgebrand. Mede dankzij diverse sponsoren, hebben wij de spelactiviteiten gelukkig kunnen hervatten middels: crowdfunding, sponsors en donatie van goederen. Uw steun is van grote waarde, om met een aankoop van een kerstboom, een bijdrage te leveren aan de herbouw van ons clubhuis. Met de koop van een prachtige “Olav- kerstboom” maakt u niet alleen uzelf blij, maar ook alle leden van de Scouting Olav Naarden, want door uw bijdrage kunnen de scouts straks genieten van een nieuw onderkomen.

Start en verkoopdagen voor 2022 zijn nog niet bekend
Rond november verwachten wij de verkoopdagen weer inzichtelijk te hebben. Volg ons op Facebook / Instagram om zodra de verkoopdagen bekend zijn een notificatie te ontvangen.

Openingstijden 2022

Op dit moment nog neit bekend

Verkoopadres

De verkoop is op ons scouting onderkomen Het Dek.
Het adres is Vestingwerken1-01, 1411 WC Naarden

Onze verkoop locatie op Google maps

Locatie huren?

Wist u dat u dan ook dit onderkomen kunt huren?
Klik om de onderstaande knop Verhuur onderkomens voor meer informatie

Verhuur onderkomens

Ons kerstobomen aanbod

Nordmann op houten schijf

Verkrijgbaar vanaf zo’n 75 cm lang en met een maximum van zo’n 100 cm

Nordmann in pot

Verkrijgbare lengtes variëren tussen 80 en tot 170 cm

Nordmann gezaagd

Verkrijgbaar vanaf zo’n 75 cm lang en zelfs tot zo’n 300 cm!

Nobilis gezaagd

Verkrijgbaar in lengtes tussen 160 cm en tot wel 250 cm

Losse Nobilis takken

Prachtige losse takken van de nobele spar, ideaal als versiering

Houten kerstboomkruizen

Door de leden zelf gemaakte kruizen.

NIEUW!
Kerstboom thuis binnen 5 seconden rechtop

Met de Easyfix kerstboomstandaard staat je kerstboom binnen 5 seconden rechtop. Bij Scouting Olav in Naarden boren wij onder in de stam een gat welke precies op de pin op de kerstboomstandaard gedraaid kan worden. Onder in de kerstboomstandaard zit een waterbak waardoor de boom zijn naalden langer vast kan houden. Met de Easyfix staat je kerstboom stevig en recht. De Easyfix bak koop je 1 maal en kan je elk jaar gebruiken.

De Easyfix standaard draai je eenvoudig op de boom nadat we een gat in de stam boren. We hebben daarvoor een speciaal apparaat waarmee we kunnen zorgen dat de boom goed rechtstaat. Dit YouTube filmpje laat goed zien hoe het werkt.

De kerstboom geurt lekker. De nobele spar heeft dicht op elkaar geplaatste takken tot aan de top. Daardoor is er minder ruimte voor versieringen. De naalden zijn blauwgroen en zacht en vallen niet snel uit.

client

De boom geurt niet, behalve als je de naalden aanraakt. Groot voordeel is dat de naalden bijna niet uitvallen en niet prikken. De Nordmann is vaak wat breder dan de andere soorten. De Nordmann heeft mooie brede takken.

client

Laat je boom een dag acclimatiseren in de garage of afgesloten ruimte. Zet de boom niet te dicht bij een kachel en geef indien mogelijk water, zo’n halve tot een liter water per dag.

client